Підписатися на RSS

Акція «Велика українська хода»

Педагогічні працівники МЦТПУМ 06.04.2017 р. мали можливість приєднатися до участі в акції «Велика українська хода» на честь Героїв Майдану, Героїв АТО, заради миру і перемоги України. Від міста до міста, від бригад до батальйонів єднаються прапори на яких люди пишуть свої думки, щоб силою думки, віри і молитви зупинити в Україні війну.

Акція стартувала 14 вересня 2014 року з Майдану Незалежності, на численних синьо-жовтих полотнах Катерина Валевська возить країною дух миру, патріотизму, клич берегти історію, шанувати пам’ять жертв Революції гідності та АТО. Зараз у її багажі більше 218 стягів. Серед них є полотна з різних куточків України та понад 40 прапорів бригад і батальйонів (14 ОМБР, 24 ОМБР, 26 ОМБР, 32 блок пост, Айдар, Донбас, 8 полк, 90 ОДШБ). Міссія ходи - вшанування пам’яті загиблих.

Організаторка ходи, волонтерка та письменниця - Катерина Валевська, яка заради миру та перемоги від міста до міста проносить дух патріотизму говорить: «Їду по Україні, збираю найсильніші думки патріотів-українців, які пишуть на прапорах своїх міст, бо думка у людини – це найважливіше. Вони йдуть до Бога і таким чином, разом з Вами, наближаємо наш час Перемоги». Катерина активно веде блог в соцмережі, пише книгу. В групі в соцмережі її щодня «наздоганяють» фото з попередніх міст, які закидають нові друзі.

Кожне фото – нова історія нового дня в новому місті. Знайомство щодня з новими людьми надихає щоразу рухатись вперед.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.