Підписатися на RSS

Дні відкритих дверей - 2018

Кожна молода людина, йдучи у доросле життя, прагне вибрати собі професію за покликанням. Вдалий вибір професії – це запорука того, що не марно проживеш вік, натхненно працюватимеш і отримуватимеш від своєї роботи задоволення. Зробивши помилку у виборі професії і тебе не покидатиме відчуття того, що ти займаєшся не своєю справою. Найважливіше у житті – вчасно відчути своє покликання і впевнено сказати собі: «Це – моє!».

З метою надання допомоги старшокласникам закладів освіти міста у пізнанні світу професій, визначення індивідуального кар’єрного шляху на базі комунального закладу освіти міського центру трудової підготовки учнівської молоді було проведено ряд заходів.

23 квітня Марганецьким міським центром зайнятості за сприянням відділу освіти Марганецької міської ради для учнів 10-11 класів проведено профорієнтаційний захід «День кар’єри» в якому прийняли участь представники Нікопольського-економічного університету, Нікопольського медичного коледжу,

/Files/images/2018/CIMG8116.JPG


Нікопольського Педагогічного коледжу,

/Files/images/2018/CIMG8100.JPG

Марганецького професійного ліцею, Марганецького коледжу, ряд роботодавців нашого регіону: ТОВ «Інтерпайп НІКО ТЬЮБ»,

/Files/images/2018/CIMG8113.JPG

ПАТ «Нікопольський ремонтний завод», Марганецького хлібозаводу, міського військового комісаріату.

/Files/images/2018/CIMG8108.JPG

З 24 квітня по 27 квітня КЗО МЦТПУМ гостино запросив на День відкритих дверей дев’ятикласників закладів освіти нашого міста, їх батьків і класних керівників.

Під час проведення заходу учнівська молодь зустрілася з адміністрацією закладу та педагогічним колективом. Майстри виробничого навчання та викладачі презентували свої професії, ознайомили з кабінетами і майстернями в яких відбувається освітній процес.

/Files/images/2018/CIMG8185.JPG

Для класних керівників були підготовлені буклети, «План – карта вибору професії» та інший інформаційний матеріал з профорієнтаційної роботи використання якого дозволить у подальшому учням зробити правильний і усвідомлений вибір майбутньої професії, адже вдалий вибір професії може зробити людину щасливою і успішною.

/Files/images/2018/CIMG8199.JPG

/Files/images/2018/CIMG8206.JPG

/Files/images/2018/CIMG8213.JPG

Адміністрація КЗО МЦТПУМ ознайомила з правилами прийому на 2018-2019 навчальний рік та графіком роботи приймальної комісії, провела анкетування серед дев’ятикласників.

/Files/images/2018/CIMG8139.JPG

/Files/images/2018/CIMG8136.JPG

У проведені Дня відкритих дверей активну участь приймали майстри виробничого навчання Зінчук Ірина Станіславівна, Гельцер Оксана Володимирівна і Потворов Валерій Віталійович.

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.