Підписатися на RSS

Дистанційна олімпіада «Всеосвіта Осінь – 2018» в КЗО МЦТПУМ

/Files/images/IzKPGLtVqWQ.jpg

Вільне володіння українською мовою як в усній, так і в письмовій формах є одним із найважливіших освітніх завдань вітчизняної школи. Проект «Всеосвіта» активно виступає за популяризацію державної мови серед молоді та за виховання свідомих і освічених українців, адже саме за ними стоїть майбутнє! Традиційно олімпіада з української мови є безкоштовною для всіх охочих!

Олімпіада складається зі спеціально розроблених інноваційних завдань, які спрямовані, насамперед, на підвищення в учнів інтересу та мотивації до навчання і дозволяють чітко визначати рівень їхніх знань, а деякі вимагають прояву найкращих учнівських здібностей — креативності та кмітливості. Захоплюючі інтелектуальні змагання і підібрані завдання, які за рівнем складності доступні для учнів усіх закладів загальної середньої освіти, згідно з чинними програмами Міністерства освіти і науки України.

Учні 10-11 класів професійних груп ДЛ-18-10/2, ДЛ-17-11/1 комунального закладу освіти міського центру трудової підготовки учнівської молоді професії «Діловод» прийняли активну участь в Міжнародній дистанційній олімпіаді «Осінь-2018» проекту «Всеосвіта» з української мови та нагороджені дипломами: за І місце - Ревенок Аліна, Богатова Дар’я, Ужва Кирило, Хорошилов Ілля, Сверида Вікторія, за ІІ місце: Хмельковська Тетяна, Новікова Анастасія, Муравйова Дар’я, Кузьменко Марія, Кузіна Вероніка, за ІІІ місце: Хмельковська Анна. Сертифікати учасників отримали: Корнієнко Даніїл, Куцевол Вержина, Любченко Оксана, Рябошапка Влада, Савон Єлизавета.

/Files/images/CIMG8445.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.