Підписатися на RSS

Проєкт «Всеосвіта» дистанційна учнівська олімпіада «Осінь – 2019» в КЗО МЦТПУМ

Проєкт «Всеосвіта» активно виступає за популяризацію державної мови серед молоді та за виховання свідомих і освічених українців, адже саме за ними стоїть майбутнє! Традиційно олімпіада з української мови є безкоштовною для всіх охочих!

Кожний учень протягом свого життя здобуває величезну кількість знань, що стають успішним трампліном у доросле життя. Завдяки олімпіадам учні можуть не лише легко перевірити рівень цих знань та дізнатись нову необхідну інформацію, але й отримати надзвичайні нагородні документи.

Захоплюючі інтелектуальні змагання і підібрані завдання, які за рівнем складності доступні для учнів усіх закладів загальної середньої освіти, згідно з чинними програмами Міністерства освіти і науки України. Учні мають можливість відповідати на завдання у режимі онлайн та офлайн. Перевірка відбувається автоматично, після внесення вчителем відповідей на сайті.

Учні, які правильно відповіли на 15, 14 та 13 запитань – отримують унікальні Дипломи 1, 2, 3 ступенів. Учасники, які правильно відповіли менш ніж на 13 запитань – отримають персональні Сертифікати учасників олімпіади «Всеосвіта Осінь – 2019»! Здобувачі освіти 10-11 класів професійних груп ДЛ-18-11/2, ДЛ-19-10/3 комунального закладу освіти міського центру трудової підготовки учнівської молоді професії «Діловод» прийняли активну участь в Міжнародній дистанційній олімпіаді «Осінь-2019» проєкту «Всеосвіта» з української мови та нагороджені дипломами: за І місце – Степанцова Каріна, Помаленька Анна, Козенко Дар’я, Ялова Єлизавета, Гельцер Юлія, Злобіна Ольга, Любенок Аміна, Ткачук Софія, Роншина Юлія, Місюра Юлія, Савон Єлизавета, за ІІ місце: Сазонова Ангеліна, Земляченко Єлизавета, Халабуда Анастасія за ІІІ місце: Зімненко Ольга, Клімчак Каріна, Салтицька Юлія, Волосникова Єлизавета, Жулид Анна, Постоєнко Марія, Локотош Артісіта. Сертифікати учасників отримали: Канделя Кристина, Донченко Валерія, Рябошапка Влада.

За підсумками олімпіади Усенко Тетяна Олександрівна, викладач спецпредметів професійно-теоретичної підготовки нагороджена свідоцтвом за активну участь з використання інформаційних технологій та отримала іменні подяки за підготовку учнів. Нагороди видаються двома мовами – англійською та українською.

Шановні батьки кожного учасника олімпіади отримали листи-подяки за те, що їхні діти взяли участь, де проявили не тільки інтелектуальні здібності, а й уміння глибоко мислити, долати труднощі, показувати чудові результати, змагаючись з гідними суперниками.

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.