Підписатися на RSS

Здобувачі освіти КЗО МЦТПУМ учасники Всеукраїнської олімпіади «Зима 2018-2019» проекту «Всеосвіта»

«Всеосвіта» - це український освітній ІТ- проект, покликаний надихати педагогів та їх учнів, єдина платформа стимулює обмін досвідом між вчителями, сприяє їхньому професійному саморозвитку, а здобувачам освіти надається рівний доступ до участі у масових інтелектуальних змаганнях. В Україні набуває популярності освітня платформа, за допомогою якої можна перевірити рівень знань. Завдання для кожного класу базуються на програмах кінця першого навчального семестру та охоплюють початок другого семестру. Мета зимової олімпіади: допомогти учням засвоїти нові знання та закріпити матеріал, який вони вивчили у першому семестрі. Учні мають можливість відповідати на завдання у режимі онлайн та офлайн. Перевірка відбувається автоматично, після внесення вчителем відповідей на сайті.

Проект активно виступає за популяризацію державної мови серед молоді та за виховання свідомих і освічених українців, адже саме за ними стоїть майбутнє! Традиційно олімпіада з української мови є безкоштовною для всіх охочих! Олімпіада складається зі спеціально розроблених інноваційних завдань, які спрямовані, насамперед, на підвищення в учнів інтересу та мотивації до навчання і дозволяють чітко визначати рівень їхніх знань, а деякі вимагають прояву найкращих учнівських здібностей — креативності та кмітливості.

Здобувачі освіти 10-11 класів професійних груп ДЛ-18-10/2, ДЛ-17-11/1 комунального закладу освіти міського центру трудової підготовки учнівської молоді професії «Діловод» прийняли активну участь в Міжнародній дистанційній олімпіаді «Зима 2018-2019» проекту «Всеосвіта» з української мови та нагороджені дипломами: за І місце – Савон Єлизавета, Любченко Оксана, Ревенок Аліна, Богатова Дар’я, Ужва Кирило, Новікова Анастасія, Сверида Вікторія, Кузьменко Марія, Хмельковська Анна, Хмельковська Тетяна, за ІІ місце: Муравйова Дар’я, Пацуєва Євгенія, Атяшева Анна, Лєвшина Єлизавета. Сертифікати учасників отримали: Корнієнко Даніїл, Рябошапка Влада, Місюра Юлія, Роншина Юлія, Мусієнко Діана, Локотош Артісіта, Саленко Ілля, Хорошилов Ілля.

Шановні батьки кожного учасника олімпіади отримали листи-подяки за те, що їхні діти взяли участь, де проявили не тільки інтелектуальні здібності, а й уміння глибоко мислити, долати труднощі, показувати чудові результати, змагаючись з гідними суперниками.

За підсумками олімпіади Усенко Тетяна Олександрівна, викладач спецпредметів професійно-теоретичної підготовки нагороджена свідоцтвами та отримала іменні подяки за підготовку учнів до участі у Всеукраїнській олімпіаді.

Проект «Всеосвіта» - сучасний підхід та можливість реалізувати творчий потенціал педагогів та учнів!

/Files/images/CIMG8548.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.