Підписатися на RSS

МЕТОДИЧНА СЛУЖБА ПТО ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ ЗНАЙОМИТЬ ОРГАНІЗАТОРІВ НАВЧАННЯ РОБІТНИКІВ В ПТНЗ І РІВНЯ АТЕСТАЦІЇ З НОВИМИ ПІДХОДАМИ МОН УКРАЇНИ

На базі НМЦ ПТО у Дніпропетровській області пройшов черговий традиційний щоквартальний семінар організаторів підготовки робітничих кадрів в ПТНЗ І рівня атестації.

Директор МЦТПУМ Усенко Тетяна Олександрівна стала учасником заходу в числі керівників учбово-курсових комбінатів, закладів ТСОУ, комунальних навчальних закладів, приватних автомобільних шкіл.

На семінарі доведено до присутніх зміст нових законів України, нормативних документів, результати заходів МОН України, які пов’язані з обговоренням проблем підготовки робітничих кадрів.

Слухачів ознайомили з аналітичними матеріалами Департаменту ПТО МОН України, результатами наради у Департаменті МВС з питань підготовки водіїв автотранспортних засобів та забезпечили зазначеними матеріалами в електронному вигляді.

Також доведено результати перевірки Державною інспекцією навчальних закладів України одного з курсових комбінатів будівельного напрямку м. Дніпропетровська. Отримана інформація буде використана організаторами підготовки робітничих кадрів при плануванні своєї діяльності у новому навчальному році.

Кiлькiсть переглядiв: 330

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.