Підписатися на RSS

Проведення циклу уроків мужності на базі МЦТПУМ триває

На Сході України точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє країни. Тому всі ми повинні бути вдячні тим, хто відстоює право України бути гордою державою, хто захищає її територіальну цілісність. Але особливу увагу привертають ті, хто знаходиться в зоні АТО. В їх числі наш земляк, народний ополченець – Володимир Кулінко, який пішов виконувати свій громадянський обов’язок добровільно. Тож під час Уроку мужності йшла мова про героїв-орденоносців і про звичайних людей, як чоловіків, так і жінок, які готові власними життями боронити наш мир і спокій. Такі різні долі, але об’єднані в одну єдину фронтову долю бійців і волонтерів АТО.

Учні та педагогічний колектив МЦТПУМ із цікавістю поділилися своїми думками про події в Донецькій і Луганській областях, вшанували пам'ять про загиблих на Сході хвилиною мовчання.

Закінчився захід на оптимістичній ноті та із щирим переконанням, що герої серед нас, що нам є на кого рівнятись і з кого брати приклад, що Україна – єдина. Перемога буде за нами!

Слава Україні! Героям Слава!

/Files/images/nr2014/IMAG0202.jpg/Files/images/nr2014/IMAG0207.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.