Підписатися на RSS

Професійно-технічні навчальні заклади Дніпропетровщини І рівня атестації визначають основні підходи в організації професійно-технічної освіти на сучасному етапі

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області спільно з обласною організацією Всеукраїнської асоціації працівників проведено черговий семінар організаторів професійної освіти в ПТНЗ І рівня атестації за темою: «Основні підходи в організації професійно-технічної освіти на сучасному етапі». Метою семінару було визначення приоритетів розвитку ПТО, які випливають із нових нормативних документів стосовно професійно-технічної освіти.

Поінформовано учасників заходу про вимоги нових нормативних документів з питань замовлення, видачі та обліку свідоцтв про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації навчальних закладів, про особливості підготовки водіїв транспортних засобів, впровадження державних стандартів професійно-технічної освіти, затвердженних у 2014 році. Учасників семінару ознайомлено з порядком відбору ПТНЗ для здійснення у 2015 році навчання цієї категорії слухачів, звернуто іх увагу на необхідність реєестрації у Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

Учасників семінару запрошено до обговорення нових нормативно-правових документів та внесення дієвих пропозицій до них.

Педпрацівникам ПТНЗ І рівня атестації, визнаними кращими, урочисто вручено почесні Знаки ВАПП «За вагомий внесок в розвитку ПТО».

Вітаємо представника нашого закладу, який працює з 1976 року майстром виробничого навчання з керування транспортних засобів ЧОРНОГО ІВАНА ФЕДОРОВИЧА, з отриманням цієї нагороди.

Організатори професійної освіти в ПТНЗ І рівня атестації отримали рекомендації, які будуть використані при вирішенні актуальних питань навчальних закладів щодо здійснення їх освітньої діяльності.

/Files/images/nr2014/CIMG5550.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.